Age of Discovery

Med spelautomaten Age of Discovery ifrån Microgaming är det dags att ge sig ut på upptäcktsfärd. Det är dags att anta rollen som Christopher Columbus och ge sig ut på nya äventyr till spännande ställen. Age of Discovery är en spelautomat som tydligt går i upptäcktresandets tema. Detta är en färgglad och småtrevlig spelautomat som många spelare kommer att tycka är superhärlig. Den tar dig tillbaka till tiden då jakten på nya kontinenter pågick. Här får du alltså ge dig ut på havet för att lokalisera de dolda skatterna. På vägen kommer du att möta både godsaker och faror. Denna slot berättar en gammal historia om modiga äventyrare och matroser ifrån en svunnen tid.

Age of Discovery är en spelautomat som har det klassiska utseendet med fem hjul, tre rader och 25 aktiva vinstlinjer. Det är ett stort antal linjer som är till för att skapa så många olika vinstkombinationer som möjligt. Symbolerna går även de i temat upptäcktsresande och navigation. Alla symboler har fina färger och är detaljerade. Hos Age of Discovery finns även ett bonusspel som aktiveras där du som spelare ska försöka få så värdefulla skatter som möjligt. Detta är en uppskattad spelautomat med bra grafik och härligt ljud. Den är därmed inte bara rolig att spela utan du kan njuta av hur välgjort spelet faktiskt är och dessutom ha chansen att vinna när du minst anar det!

Vinstlinjer och insatser

Age of Discovery är en spelautomat som du spelar med fem hjul, tre rader och hela 25 stycken aktiva vinstlinjer. Dessa spellinjer, som för övrigt är riktigt många, finns till för att skapa så många olika vinstkombinationer som möjligt. Alltså kan du vinna stort när du minst anar det. På varje linje kan du satsa allt ifrån 1 till 10 mynt. Du väljer även myntvärde från 0,01 till 0,5. Det är helt upp till dig som spelare hur många vinstlinjer du vill spela på. Det mynt som du helst vill ha är spelets guldmynt som även fungerar som spelets wild-symbol. Skulle du ha turen att få fem guldmynt på en aktiv vinstlinje kan du kamma hem storvinsten på hela 60 000 mynt.

Tema och grafik

Age of Discovery utspelar sig under upptäcktresandets storhetstid mellan 1400-talet och 1800-talet. Den period då alla framstående europeiska nationer seglade ut för att upptäcka fjärran länder. Age of Discovery är en härligt framtagen slot som visuellt är frestande att titta på. Symbolerna är utformade i tvådimensionellt tecknade illustrationer och ger spelautomaten en ljus och färgstark känsla. Du får även lyssna på skvalpande vågor och knarrande trä. Allt för att få dig att känna dig som om du vore ombord på ett skepp på väg mot äventyr. Du får se symboler så som kartor, kompasser, skepp, frukter från exotiska länder och mycket mer. Den mest värdefulla symbolen är guldmyntet och fem sådana kan bringa dig storvinsten.

Bonusfunktioner – Vad erbjuder spelet?

Age of Discovery har även ett integrerat bonusspel. Deras bonusspel kommer att aktiveras när du har lyckats med att snurra fram tre kompasser på hjul tre, fyra och fem. I själva bonusspelet gäller det att hitta så värdefulla skatter som du bara kan. Även vinsterna under dessa bonusrundor kan bli enorma. Exempelvis så finns det en storvinst som uppgår till 32 250 mynt. Detta skulle väl aldrig sitta fel? Scatter-symbolerna har i detta spel med sig en multiplikator. Beroende på hur många scatter-symboler du får fram, varierar det hur stor multiplikator du får. Wild-symbolen kommer att ersätta de flesta andra symboler för att skapa vinst åt spelaren med undantag för scatter-symbolen samt skattkompassen som är en bonussymbol.

Positivt – Vad gjorde detta spel extra bra?

Age of Discovery är en fantastisk slot som Microgaming har lyckats med på alla fronter. Deras grafik är härligt gjort, med fina detaljer och färgglada symboler. Temat är snyggt och välgjort. Vad som gör att detta spelet har det lilla extra är deras vinstmöjligheter. Spelet har många vinstlinjer, som du själv kan ställ in och ett bra bonusspel.

Negativt – Vad hade kunnat vara bättre?

Vad som hade kunnat vara bättre med Age of Discovery är bland annat deras ljud. I början är vågorna en lugnande och behaglig ljudeffekt men efter ett tag blir den väldigt enformig. 2D-effekten känns något förlegad.

Sammanfattning

Age of Discovery är en spelautomat ifrån speljätten Microgaming. Denna spelautomat tar med dig på ett äventyr tillbaks i tiden till Christopher Columbus era. Det är rätt självklart redan från början att temat genom spelet är äventyr och upptäckter då både symbolerna, grafiken och ljudet indikerar på navigering och upptäcktsresande. Med fem hjul, tre rader och 25 aktiva vinstlinjer ger du dig ut för att hitta de dolda skatterna. Du som spelare väljer själv hur många mynt och vilket värde du vill satsa inför varje snurr. Du bestämmer även hur många vinstlinjer du vill spela med. Spelet passar de flesta spelare så gå in och pröva Age of Discovery redan idag. Du vet aldrig när storvinsten blir din!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *