Alaskan Fishing

Det finns en uppsjö av både roliga och spännande spelautomater med temat fiske på nätet idag men vi måste nog säga att få kan mäta sig med sloten Alaskan Fishing från det kända brittiska spelföretaget Microgaming. Här inspireras du verkligen till att fiska både av den läckra grafiken med fiskar och grizzlybjörnar och av det avkopplande bakgrundsljudet. Det är en slot som ger en hyfsad utdelning med en återbetalningskvot på 96,63 %. En ganska normal siffra bland dagens slots. Du spelar på fem hjul men har inte de vanliga vinstlinjerna utan här kan du vinna på 243 olika sätt, ett koncept som är vanligt att hitta bland Microgamings slots och som garanterat ökar dina vinstchanser.

Som vi nämnde ovan är slotens grafik riktigt snygg, den sticker ut lite från alla vanliga animerade slots och symbolerna är detaljerade. Det finns både en wild-symbol som föreställer spelets logga och en scatter-symbol som är fiskekrokar. Det finns även ett bonusspel som du triggar igång om du får flugfiskarens symbol på hjul ett och fem. Detta spel kommer dyka upp på en annan skärm och där ska du välja fem ringar på vattnet för att se vilken fisk du drar upp. Det kan ge dig en multiplikator från 2x till 15x. En kul grej som spelutvecklaren lagt till är att knapparna på spelet där du väljer myntantal, maxbet och spinner alla är utformade som fiskar. Är du fiskefantast får du inte missa detta spännande spel!

Vinstlinjer och insatser

Som redan nämnt är detta en slot med fem hjul och tre rader men du hittar inga vinstlinjer, utan här har spelutvecklaren istället valt att erbjuda dig 243 sätt att vinna på. Du har möjlighet att välja både myntvärde och antal när du satsar. Myntvärdet spänner mellan låga 0,01 till 0,05 och där du kan välja att satsa mellan 1 mynt upp till 10. Är du mer vågad kan du alltid välja att klicka på Bet Max-fisken för att se om du kan kamma hem storvinsten. Om du inte vill sitta och klicka på spin-knappen hela tiden kan du välja autoplay-funktionen och spelet kommer själv fortsätta snurra de antal gånger du ställer in det på.

Tema och grafik

Temat är som namnet antyder Alaskan Fishing och om du är en fiskefantast vet du att det innebär äventyr där stora laxfiskar kan nappa och du kan stöta på en grizzlybjörn bland forsarna. Det kan du i spelet med. Här hittar du symboler med vithövdad havsörn, grizzlybjörn med fisk i munnen, spinnrulle, fiskekrokar, en fiskebåt och olika fiskar. Det är ingen tvekan om vad det handlar om. Även övriga symboler som scatter och bonussymbolen har fisketema. Bonusspelets grafik kanske inte är det mest avancerade men flugfiskaren, hans kylväska och hans hund skapar verkligen en trevlig stämning. Även animeringen när du får fler än tre symboler är snygg där till exempel fisken simmar i vattnet och flygplanen flyger.

Bonusfunktioner i spelet

I spelet finns det en wild-symbol i form av spelets logga och som vanligt hjälper den till att skapa en vinstkombination. Det finns även en scatter-symbol i form av fiskekrokar som triggar i gång free spins-läget om du får fler än tre på hjulen. Det ger dig 15 free spins och alla vinster dubbleras. Det finns även ett separat bonusspel som är kul och det kommer du till om du får symbolen för flugfiskaren på hjul ett och fem. Väl där ska du välja fem olika ringar på vattnet för att samla fisk. Här kan du få multiplikatorer med allt från 2x till 15x. Alla vinster multipliceras sedan med den totala insatsen som du har gjort.

Positivt med spelet

Detta spel är en fiskares dröm där allt hänger ihop med temat. Bonusspelet är superkul och kan ge bra vinster. Det finns dessutom både scatters och wilds som ökar vinstchanserna ganska rejält. Grafiken, symbolerna och bakgrundsljudet ger verkligen en perfekt inramning för att du ska luta dig tillbaka och invänta att det ska nappa.

Negativt med spelet

Det är kanske inte det mest avancerade spelet vad gäller grafik som Microgaming har skapat. Särskilt bonusspelet är relativt simpelt. Även om bonusspelet ökar vinstchanserna hade en rejäl jackpott eller en progressiv jackpott inte varit helt fel.

Sammanfattning

Alaskan Fishing är ett spel från Microgaming som en fiskefantast bara inte får missa. Det innehåller allt från multiplikatorer, free spins-läge och bonusspel till wilds och scatters. Grafiken när det gäller symbolerna är snygg men den är ganska simpel när det kommer till bonusspelet. Det är inget störande men hade kunnat gjorts bättre. Dock är just Fly Fishing-bonusspel ett roligt tillskott i spelet och kan kittla lite i spelnerverna när du ska välja vilken ring på vattnet du ska ta. Spelets RTP ligger på 96,63 % så sloten ger en hyfsad återbetalning på dina insatser. Vi kan verkligen rekommendera detta spel både till dig som gillar att fiska och till dig som bara gillar roliga spel med bonusfunktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *