Hot Ink

Denna tatueringsinspirerade spelautomat från Microgaming kan verkligen locka fram din rebelliska sida. Här har spelutvecklaren frångått det vanliga konceptet och istället satsat på otroliga 1 024 vinstlinjer, men fortfarande med fem hjul. Dessa är fasta och du väljer vilket myntvärde och hur många du vill satsa. Spelets grafik och symboler kommer direkt att ta dig in i tatuerarstudion. Här hittar du hjärtat med vingar, hästskon med fyrklöver och åttans biljardkula i tretal, men du ser även en läcker donna och givetvis tatueraren i sin studio. Spelet har faktiskt en ganska hög återbetalningsprocent när det kommer till slots, den ligger på 97,5 %. Den och det stora insatsspannet du kan välja på borde locka både småspelare och storspelare.

Sloten har alltifrån scatters som ger free spins och multiplikatorer till ett bonusspel som kan ge en grym utbetalning. Spelet har dessutom en intressant funktion där du kan köpa till ett respin om du känner att du har vinstläge. Det kan du dessutom göra hur många gånger du vill, det enda du behöver göra är att satsa på just det hjulet. Sloten kan verka enkel men den innehåller mycket spelglädje och många valmöjligheter. Om du tycker att detta låter intressant så fortsätt läs denna recension. Vi lovar att du garanterat kommer leta upp sloten för att spela den. Vill du inte satsa pengar från början kan du testa den i ett demospel eller hos ett casino som erbjuder gratisspel.

Vinstlinjer och insatser

Hot Ink ser lite annorlunda ut än andra slots. Inte bara med tanke på den häftiga grafiken, utan det beror på att Microgaming har lagt in 1 024 vinstlinjer som kan gå kors och tvärs över de fem hjulen och fyra raderna. Du har möjlighet att satsa från ett mynt upp till tio mynt, där värdet spänner mellan 0,01 till 0,25. Bara det säger att det passa många olika plånböcker. Att du dessutom kan välja maxbet för att öka chansen för att vinna stort ger ännu fler valmöjligheter. Under varje hjul hittar du dessutom respins-knappen som du kan välja att spela på om du gör en satsning. Det kan du göra hur många gånger du vill.

Tema och grafik

Det kan inte ha undgått dig att spelet handlar om den urgamla traditionen med tatueringar. Allt, och då menar vi om bokstavligen allt, handlar om tatueringar. Här finns inte de vanliga spelkortsymbolerna som representerar lägre värden. I detta spel är det de mindre tatueringarna som hästskon, hjärtat, med flera som står för dem. De högre värderade är tatueringsstolen, tatueraren själv, ett par snygga donnor och även shoppen finns med. När det gäller specialsymbolerna är till exempel scatter-symbolen en koifisk och symbolen för bonusen är Tattoo Bonus. Hela spelet är färgglatt och du kommer inte att bli besviken för att symbolerna inte följer temat. Att det spelas rockig musik i bakgrunden är pricken över i:et.

Bonusfunktioner i Hot Ink

Som vi nämnde tidigare finns det en rad trevliga funktioner i spelet, förutom möjligheten till respins. Scatter-symbolen tar dig till free spins-rundan om du får tre koifiskar eller fler på hjulen. Det kommer generera i 20 free spins och att vinsterna dubbleras. Du kan även åter-trigga spins i denna funktion. Den andra roliga funktionen är bonusspelet. Om du får två till fem av Tattoo Bonus-symbolerna får du spela ett minispel. Du kommer att få se tre tattoo-böcker på skärmen. Du ska nu klicka på dem och hoppas på att alla visar samma tatuering bakom. Om du lyckas få fram tre likadana tatueringar belönas du med 10 free spins och en dubblering av dina vinster.

Positivt med sloten

Det är en färgglad och mycket tematisk slot där man inte behöver vara ett fan av tatueringar för att kunna njuta av spelet. Här finns hela 1 024 vinstlinjer och man har möjlighet att betala in för ett respins på vilket hjul man vill. Bonusspelet är ett trevligt inslag och ett avbrott i huvudspelet.

Negativt med spelet

Även om det är tatueringar och färger som gäller i Hot Ink är inte grafiken den roligaste, den känns lite gammaldags. Funktioner i all ära men utbetalningarna känns små och en progressiv jackpott hade lyft spelet.

Sammanfattning

Hot Ink från brittiska spelutvecklaren Microgaming är ett småtrevligt spel med ett lite udda tema. Hela sloten följer faktiskt strikt temat med tatueringar både vad gäller grafiken och bakgrundsmusiken, en passande rockig låt. Här bjuds du på 1 024 vinstlinjer och en rad olika funktioner som gör spelet intressant. Det finns ett free spins-läge som ger 20 free spins och en dubblering av vinsten, men även ett minibonusspel där du ska klicka fram tre likadana tatueringar för att få 10 free spins och även här en dubblering av vinsten. Trots att sloten är ganska nischad är det helt klart en slot som kan passa alla som vill ha ett litet annorlunda upplägg med vinstlinjer. Har du inte testat den än rekommenderar vi att du gör det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *